Adapt or Die: Transforming Project Management to Embrace the Challenges of Tomorrow”.

13 september, 2017

Vår samarbeidspartner PMI, Project Management Institute Norway Chapter, avholder sin årskonferanse mandag 25. september på Radisson Plaza. De har noen ledige plasser igjen og ønsker Prosjekt Norge venner hjertelig velkommen som deltagere.

PMI Norway Chapter har 650 medlemmer, og PMI globalt har hele 450.000 medlemmer. De satser stort på opplæring og sertifisering, der en PMP, project management professional,  sertifisering er et internasjonalt anerkjent sertifikat som må vedlikeholdes hvert 3. år. Konferansen er internasjonal og programmet holdes på engelsk, med 2 avdelinger: en med relevante keynote speakers om formiddagen og 2 ettermiddags seksjoner med 6 papers som er resultatet fra en «call for papers», der interessante prosjekter og forskningsarbeider innen tema blir presentert.

PMI sitt konferanse tema i år ligger i tiden, med:

"Adapt or Die: Transforming Project Management to Embrace the Challenges of Tomorrow".

Dette følger tråden som den digitale tidsepoke går inn i, og som vi prosjektledere og prosjektforskere må forholde oss til, og lære å jobbe med etterhvert som klassisk prosjekt metodikk og prosjekt drift blir avlegs. Vi har på speaker listen blant annet Silvija Seres, Bruno Kahne og Professor Victor Norman som skal reflektere over hvordan og hvorfor vi må endre oss og hva slags prosjekter vi må ha for å forbli konkurransedyktig.

Gå inn på PMI sin hjemmeside og meld dere på, det er noen få plasser igjen, registrering inkluderer en festmiddag med presentasjon av hvordan kulturprosjekter kjøres i Operaen!

Registrer deg her  http://pmi-no.org/arskonferansen