Frokostseminar: Hvordan forbedre din bedrifts prosjektvirksomhet?

N√•r: 17 juni, kl 08:00 ‚Äď 10:00

Hvor: BI Nydalen, Oslo

Legge til i kalenderLogg deg in

Hvordan forbedre din bedrifts prosjektvirksomhet? Møt noen av verdens ledende forskere på området!

Norsk senter for prosjektledelse og Handelshøyskolen BI har gleden av å invitere til et spennende frokostseminar med Professor Ray Levitt, Stanford University og Professor Andrew Davies, Handelshøyskolen BI og Imperial College.

Om seminaret

Seminaret fokuserer på hvilke sentrale utfordringer bedrifter står overfor, når det gjelder å utvikle sin prosjektvirksomhet. Deltagerne har her mulighet til å høre på og diskutere med to av verdens ledende forskere på området “Strategi og Prosjekt”.

Det første innlegget er basert på Ray Levitts bok ”Executing Your Strategy”. Andrew Davies vil deretter diskutere dette ut fra sin forskning om Heathrow Terminal 5 og London Olympic Games.

Seminaret arrangeres i samarbeid mellom Senter for byggenæringen og Prosjekt Forum ved BI, samt Norsk Senter for Prosjektledelse.

 

Hjertelig velkommen,

Lena E. Bygballe, Ragnhild Kvålshaugen og Jonas Söderlund


Påmelding

Påmelding skjer enten ved å trykke "attend" ovenfor (krever at du er logget inn på MinSide) eller ved å sende e-post til lena.bygballe@bi.no  innen 14 juni.

PS. Seminaret vil foregå på engelsk

 

Workshop for NSPs medlemmer

Frokostseminaret er åpent for alle. Etter frokostseminaret vil BI og NSP arrangere en workshop knyttet til prosjektet "Project Portfoilo Management in Practice", fra kl 1000 til 1130. Mer informasjon om workshopen finner du her. Der kan du også melde deg på.

Kontaktperson NSP

Elisabeth Holden, telefon 93017596, mail elisabeth.holden@sintef.no

E-post NSP: nsp@ipk.ntnu.no

 

Invitasjonen i pdf

Du kan laste ned invitasjonen i pdf her.

frokostseminar-bi-17-juni-2011.pdf StÝrrelse: 305 KB Nedlastning