Fagtur til Tyskland for våre partnere

Når: 9 – 11 mai

Hvor: Berlin og Hamburg, Tyskland

Legge til i kalender

Prosjekt Norge vil invitere partnere til fagtur til Tyskland for se hva som rører seg i Europa og spesielt innen EU. Tyskland har etablert begrepet Industri 4.0 som beskriver den digitale utviklingen som en fjerde industrielle revolusjon. Tyskland har for lengst erkjent betydningen av digitalisering og den vestlige økonomiens avhengighet av denne moderniseringen. Hva kan vi lære av dette? I tillegg vil vi stifte bekjentskap med Europas største universitetssykehus som består av modulbygg, samt deres implementering av BIM og Lean.

Deltageravgiften for turen er NOK 7 000,- pr.pers. og vil bli fakturert den enkelte etter påmelding. Fakturaadresse oppgis ved påmelding. Som deltagere må dere selv sørge for transport fra Norge til Berlin tirsdag 9. mai, samt hjemreise fra Hamburg torsdag 11. mai. Felles transport fra siste aktivitet til flyplassen i Hamburg torsdag ettermiddag. 

Påmelding gjøres her. Frist for påmelding er torsdag 20. april.

Vi har bare litt over 20 plasser til disposisjon, og interessen har vært god, så vær kjapp med å melde deg på. Her vil «først til mølla» prinsippet gjelde.

Program

 

 

 

 

programm-uten-deltagerliste.pdf Strrelse: 1 MB Nedlastning