19. oktober 2011:

Nettverkstreff "Smidige metoder"

I år vil årets prosjektkonferanse starte allerede på ettermiddagen den 19. oktober. Vil vil tilby et faglig ramme rundt en get-together som vil gi gode muligheter for nettverksbygging og sosialt samvære. Temaet vil være "Smidige metoder i prosjektgjennomføring". 

Se her for program. 

 

20. oktober 2011:

Prosjekt 2011 - Å lykkes med prosjekter

Hoveddagen for årets prosjektkonferanse tilbyr et faglig program fra kl 0845 til kl 1730. Nytt av året er at vi tilbyr fem - 5 - parallelle strømmer. Her skal det være noe for enhver smak. Dagen avsluttes med en middag for de som ønsker å forlenge den faglige disputten og det sosiale samværet.

Hva skal til for å lykkes med prosjekt? En ting er å ha de rette verktøyene og systemene, men like viktig er den menneskelige faktoren i prosjektarbeidet. Å lykkes med prosjekt handler om mennesker som tør, mennesker som har kunnskap og mennesker med en indre drivkraft for å lede prosjektene mot suksess.

Forståelse for suksessfaktorer ved prosjekt har sitt grunnlag i god kunnskap om hva som har skjedd ute i praksis. Prosjekt 2011 er den største prosjektlederkonferansen i Norge, og i år prøver vi å rette søkelyset mot hva som må til for å lykkes med gjennomføring av prosjekter. For å få til dette har vi fått med oss en rekke erfarne og kunnskapsrike foredragsholdere som vil utfordre deg til å bruke dine erfaringer og kompetanse til å få innsikt i verktøy, systemer og den menneskelige siden av det å lykkes med prosjekt.

I år som i tidligere år er målsetningen med årets prosjektkonferanse å ta de siste trendene innen prosjektfaget på pulsen og bidra til å bygge et sterkt og felles fagmiljø innen prosjektledelse. Vi tar med andre ord pulsen på prosjektfaget! Vi inviterer til en dag med spennende foredrag, interessante diskusjoner og gode muligheter for relasjonsbygging og sosialt samvær. Du tar del i et norsk og internasjonalt fagmiljø, der målet er å bidra med økt kunnskap om prosjekter og prosjektledelse, for på den måten å øke verdien av prosjektledelse for deg og din organisasjon – nå og fremover.

Flere detaljer om programmet finner du ved å klikke på de ulike elementene i tabellen nedenfor.

Kl
0845-1000 Velkommen og Åpningsforedrag
1030-1200 Bygg og anlegg  Governance, program- og porteføljestyring  Ledelse og kommunikasjon  Nye strømmer  Verktøy og metoder 
1200-1300 Lunsj
1300-1345 Plenumsforedrag
1350-1625 Bygg og anlegg (forts) Governance, program-
og porteføljestyring (forts)
Ledelse og kommunikasjon (forts) Nye strømmer (forts) Verktøy og metoder (forts)
1635-1720 Avslutningsforedrag
1720-1730 Oppsummering og avslutning
1730- Middag